Genre: New Adult, Hedendaags, Erotisch
Gepubliceerd: September 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Evan Lennox's leven zit in een neerwaartse spiraal. Ze woont bij haar grootouders nadat haar ouders haar in de steek hebben gelaten, ze werd uit haar chique prive-school geschopt, haar ex-vriend bleek de grootste eikel denkbaar te zijn, haar vroegere beste vriendin heeft haar bedrogen en haar huidige beste vriendin woont in Backwoods NJ. Om het allemaal nog erger te maken, een heel klein vuurtje dat ze had aangestoken om enkele herinneringen aan haar ex te verbranden liep een beetje uit de hand en verbrandde een stuk van de pecan boomgaard van een zeer machtige familie.
Evan beland met haar verwende achterste in de rechtbank en wordt veroordeeld tot een taakstraf. En ze weet dat ze dat verdient. Maar het harde werken en de vernedering kan haar fataal worden.
Tot ze Winchester Youngblood ontmoet.
Alles aan hem is bedriegelijk, verwarrend en o zo sexy, Evan kan de aantrekkingskracht niet weerstaan. Maar elke stap die ze zet om hem beter te leren kennen geeft haar meer redenen om zich terug te trekken zover als ze kan. Want Winch is honderd procent ingewikkeld en Evan is daar niet naar op zoek. Helemaal niet. Ze moet een aardige, verantwoordelijke man zoeken, en geen hete, hartslagversnellende, kussen delen met een charmante ritselaar die ze ontmoet nadat ze allebei zijn veroordeeld in de rechtbank.
Maar Winch is zo veel meer dan wat hij lijkt en Evan valt hard voor de man die iedereen onderschat en afschrijft. En Winch realiseert zich dat Evan de enige persoon is die hem ooit uitdaagde om meer uit zijn leven te halen en haar moed inspireert hem om te proberen de persoon te vinden die ze ziet als ze naar hem kijkt. Ales zit hen tegen en Evan en Winch moeten uit vinden of ze hebben wat nodig is om voor elkaar te vallen.

Review:

Dit is eeen roman die je vanaf het begin tot het einde meeneemt in een achtbaan van emoties.
Het wordt om en om verteld vanuit het oogpunt van Evan en Winch, die allebei een emotionele rugzak dragen. Ze ontmoeten elkaar in de rechtszaal waar ze beide een werkstraf opgelegd krijgen. Winch voelt vanaf het moment dat hij Evan ziet een intense aantrekkingskracht maar hij weet dat hij daar niet aan kan en mag toegeven. Wanneer ze tot zijn ontzetting samen moeten werken tijdens hun werkstraf weet hij dat alles verloren is; hij kan haar niet vergeten en wil haar als de zijne, ook al bezorgt hem dat nog meer problemen dan hij nu al heeft. Evan is tot nu toe altijd nog gevallen voor bad boy's, ze heeft een radar voor ze en kan ze niet weerstaan. Na haar veroordeling is ze vastbesloten haar leven te beteren en ze weet gewoon dat een relatie met Winch alleen maar haar hart kan breken, maar ze is kansloos, hij is alles wat ze wil. Ze geven toe aan hun gevoelens maar weten bij voorbaat dat hun relatie gedoemd is te mislukken. Evan's achtergrond en Winch's familie staan een gezonde relatie in de weg.
Evan is een stoere, sterke persoonlijkheid die het niet makkelijk heeft gehad in haar jeugd. De slechte relatie tussen haar ouders en hun zwakke karakters hebben haar getekend en hebben haar gedreven tot zelfvernietiging, maar nu is ze vastbesloten zichzelf te beteren.
Winch is sterk, stoer, gevoelig, eervol en cijfert zichzelf weg voor zijn familie. Ik had het het meest met hem te doen. Zijn worsteling tussen zijn liefde voor zijn familie, die hij koste wat kost wil en moet beschermen, en zijn eigen toekomst die door diezelfde familie gedoemd lijkt te mislukken, is hartverscheurend.
Als de schrijfstijl iets anders geweest was had ik zonder twijffel 5 sterren gegeven voor dit boek want het plot is ongelofelijk goed en de karakters zijn sterk en geweldig goed uitgewerkt, maar ik ergerde mij aan de vele metaforen die dit boek rijk is. Ze waren goed, o ja heel goed zelfs, wat duid op een enorme creativiteit van de schrijfster, maar het voegt naar mijn mening nooit iet extra's toe, alleen maar bladvulling, en dat vind ik heel jammer.

---------------*---------------