Serie: Firelight #3
Genre: Young Adult, Shifters, Draken
Gepubliceerd: September 2012
Taal: Engels, ook verkrijgbaar i/h Nederlands
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Er werd van Jacinda verwacht dat ze een verbintenis aan zou gaan met Cassian, de prins van hun Pride. Maar ze verzette zich er tegen, lang voordat ze verliefd werd op Will, een mens en, erger nog, een Draki jager. Toen ze wegliep met Will eindigde het in een ramp; de zus van Cassian, Miram, werd gevangen. Gebukt onder schuldgevoelens weet Jacinda dat ze haar moet redden om de zaken recht te zetten. Maar om dit te doen zal ze zich diep in het hart van de vijand moeten wagen.
De enige manier waarop Jacinda Miram kan bereiken is door zichzelf gevangen te laten nemen, maar eenmaal gevangen raken de dingen snel uit controle. Als ze meer te weten komt over haar ontvoerders realiseert ze zich al snel dat, zelfs als Wil en Cassian hun deel van het plan kunnen uitvoeren, er geen garantie is dat ze het er allemaal levend vanaf zullen brengen. Maar wat Jacinda nooit had kunnen voorzien, is dat ontsnappen nog maar het begin is . . . . .

Review:

Hidden begint op hetzelfde punt waar Vanish geĆ«indigd is. Jacinda, Will, Cassian en Tamra staan op het punt Miram te bevrijden uit de handen van de Enkros en we komen gelijk weer in een achtbaan terecht. De romantiek is ook nog steeds aanwezig, maar die spannende, alles verterende romantische momenten die de eerste 2 delen zo heerlijk maakten heb ik een klein beetje gemist. Maar het plot blijft spannend en we worden geconfronteerd met dingen die we totaal niet aan zien komen. Al met al vind ik Hidden een hele goede afsluiter van deze serie. Ik ben beniewd wat er nu uit de pen van Sophie Jordan gaat komen want dat ik haar in de gaten blijf houden is een ding wat zeker is.