Genre: Adult, Hedendaags, Erotisch
Gepubliceerd: Augustus 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Vier jaar geleden liet Jocelyn Butler haar tragische verleden in de Verenigde Staten achter en begon opnieuw in Edinburgh. Haar verdriet begraven, haar demonen negeren en een toekomst opbouwen zonder zich aan iemand te hechten heeft tot nu toe goed gewerkt, maar wanneer Joss verhuist naar een fantastisch nieuw appartement op Dublin Street schudt haar zorgvuldig bewaakte wereld op zijn grondvesten wanneer ze de sexy oudere broer van haar nieuwe kamergenote ontmoet.
Braden Carmichael is een man die altijd krijgt wat hij wil. En wat hij wil is Jocelyn in zijn bed. Wetend hoe schichtig Joss is voor elke vorm van een relatie stelt Braden een seksuele regeling voor die de intense aantrekkingskracht tussen hen tevreden moet stellen zonder dat het zich ontwikkelt tot iets meer. Een ge├»ntrigeerd Jocelyn stemt in, volledig onvoorbereid op de Schot en zijn single-minded vastbeslotenheid om de koppige jonge vrouw bloot te strippen . . . tot op haar ziel.

Review:

Ik heb genoten van de serie The Tale of Lunamorte van Samantha Young en ik was dan ook heel benieuwd naar haar hedendaagse roman On Dublin Street.
Het is een heel ander genre maar WAUW, wat een geweldige, heerlijk sexy roman is dit. Wat mij betreft mag Samantha Young meer hedendaagse romans gaan schrijven!

Jocelyn (Joss) probeert na een tragische gebeurtenis in haar jonge leven haar leven weer op te pakken in het Schotse Edinburgh. 4 Jaar lang heeft ze iedereen op een afstand weten te houden, want geven om een ander zorgt alleen maar voor problemen. Maar haar nieuwe kamergenote en haar familie weten, tot grote ergernis van Joss, haar opgetrokken muur te doorbreken.
Vooral de broer van Elizabeth weet gevoelens in haar los te maken die ze diep, heel diep, verstopt heeft. Maar haar hoofd en haar hart weigeren samen te werken dus negeert en ontkent ze die gevoelens waardoor je haar af en toe wel wilt wurgen.
Braden is een Schot, Hot en Sexy ( ik wil meer lezen over Schotten ;-) !!! ) en heeft net als Joss, zei het in lichtere mate, problemen om iemand te vertrouwen. Maar vanaf het moment dat hij haar ontmoet is hij vastbesloten haar vertrouwen te winnen en laat hij zijn intense, romantische en sexy gevoelens op haar los.

Het verhaal heeft diepte, is emotioneel en houd je tot op het laatst op je tenen.
Drama en angst, dat zijn een paar woorden die van toepassing zijn op dit boek. Hij valt ook zeker in de categorie van Thoughtless, Effortless en Beautiful Disaster.
Heb je genoten van die boeken dan is dit zeker een aanrader!