Serie: The Wild Ones #1
Genre: Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Augustus 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Camille 'Cami' Hines is de dochter van paardenfokker Jack Hines. Ze heeft een stamboom die enkele van de beste van haar vaders paarden naar de kroon steekt. Anders dan zich af en toe een beetje verstikt te voelen dacht Cami erg blij te zijn met haar vriend, haar leven en haar toekomst.

Maar dat was voordat ze Patrick Henley ontmoette.

'Trick' vervaagt de grenzen tussen wat Cami wil en wat er van haar wordt verwacht. Hij wordt beschouwd als de 'hulp', dat is verboden fruit voor zover het haar vader betreft, en niet te vergeten dat Trick zou worden ontslagen als hij haar ooit met 1 hand zou aanraken. En Trick heeft zijn baan hard nodig. Zijn familie is afhankelijk van hem.

Maar het hart wil wat het hart wil en Trick en Cami voelen zich aangetrokken tot elkaar, ondanks de obstakels. In ieder geval de obstakels die ze kennen.

Wanneer Trick op een brief van zijn vader stuit zorgt dat voor een reeks van onthullingen die wat hij en Cami hebben zou kunnen ruïneren. Het blijkt dat er meer schuilt achter de aanwezigheid van Trick op de ranch dan ze wisten. Geheimen die ze uit elkaar kunnen scheuren.

Review:

Heerlijk hedendaags boek dat zich afspeelt op een paardenfokkerij. Cami en Trick ontmoeten elkaar op een avond in een bar, de aantrekkingskracht is onmiddelijk en ondanks dat ze maar een paar minuten met elkaar hebben gesproken kunnen ze elkaar niet vergeten. De eerste ontmoeting in de bar en die erna, wanneer ze nog steeds niet weten dat Trick een werknemer van Cami's vader is, zijn súper intens en tenenkrullend romantisch. Van het begin tot het eind had ik hartkloppingen en daarnaast kreeg ik af en toe ook nog een knoop in mijn maag.
Maar ondanks al die intense gevoelens die dit boek in me los maakte is het toch redelijk luchtig, snel en met een stel leuke karakters, ik heb er van genoten!