Genre: Adult, Hedendaags, Erotisch
Gepubliceerd: September 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Olivia Townsend is niets bijzonders. Ze is gewoon een meisje dat zich door de universiteit werkt zodat ze kan terugkeren naar huis naar haar vader om hem te helpen in zijn bedrijf. Ze is vastbesloten om niet de tweede vrouw in zijn leven te zijn die hem verlaat, zelfs als dat betekent dat ze haar eigen leven in de wacht moet zetten. Het is Olivia duidelijk wat ze moet doen. Plain and simple. Zwart en wit.

Maar duidelijk wordt gecompliceerder wanneer ze Cash en Nash Davenport ontmoet. Het zijn broers. Een tweeling.
Cash is alles wat ze altijd al wilde in een man. Hij is een gevaarlijke, sexy bad boy die haar in zijn bed wil tegen elke prijs. Hij draait haar binnenste buiten en met slechts één kus doet hij haar vergeten waarom hij niet goed is voor haar.

Nash is alles wat ze nodig heeft in een man. Hij is succesvol, verantwoordelijk en intens hartstochtelijk. Maar hij is bezet. Zeer bezet, door niemand minder dan Marissa, Liv's rijke mooie nicht. Dat weerhoud Olivia er niet van te smeltend elke keer als hij naar haar kijkt. Met slechts één aanraking laat hij haar vergeten waarom ze nooit samen kunnen zijn.

Zwart-wit veranderd naar grijstinten wanneer Olivia ontdekt dat de jongens iets verbergen, iets waarvoor ze weg moet rennen, zo ver en zo snel als ze kan. Maar het is te laat om te rennen. Olivia is al betrokken. En verliefd. Op allebei.

Beide broers laten haar hart beven. Beide broers hebben haar lichaam in vuur en vlam gezet.

Ze wil ze allebei.

Review:

Wow, ik moet eerst even kwijt dat ik de cover wel heel erg yummy vind. Ik kan niet ophouden er naar te staren . . . . . En laat de inhoud nou net zo heerlijk zijn. Niet één, maar 2 sexy, knappe, intense en verrukkelijke mannen. Dat Olivia niet kan kiezen is helemaal te begrijpen, maar ik vond wel dat ze wel héél makkelijk van de één naar de ander ging. En ik vond het bijzonder dat de mannen zelf ook niet jaloerser waren op elkaar. Het boek begint gelijk al goed als Olivia uitgedaagd wordt door een stripper tijdens een vrijgezellen feestje. Het is hilarisch en intens en je zit gelijk goed in het verhaal want het blijft intens en tenenkrullend tot het einde met een aantal twists die je totaal niet verwacht en aan ziet komen.
Ik dacht dat Down To You een stand alone was, het laatste hoofdstuk sloot het verhaal ook af met een Happy End, maar de epiloog was vreemd en doet je vermoeden dat er nog een deel achteraan gaat komen. Daar heb ik nog niets over kunnen vinden maar ik houd het in de gaten.