Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten zet zet ik achter het kopje Taal: in welke taal ik het boek gelezen heb, en dat is bijna altijd in het Engels. Wanneer het boek ook verkrijgbaar is in het Nederlands vermeld ik dat erbij. Ik probeer het zo goed mogelijk bij te houden, maar toch was het me van een aantal boeken ontgaan dat ze nu ook in het Nederlands verkrijgbaar zijn. Ik heb dat inmiddels aangepast.
Om het zoeken naar de Nederlandse boeken makkelijker te maken heb ik ook het label NL toegevoegd. Wanneer je nu op de balk Nederlands, of op NL in de gadget Label in de rechter kolom klikt, krijg je onder elkaar de reviews van boeken die in het Nederlands verschenen zijn.


Dit zijn de aanpassingen die ik gedaan heb:


Charlaine Harris - Sookie Stackhouse 6 t/m 8
Julie Kagawa - The Iron Fey #1
Lauren Oliver - Delirium #1
Lauren Oliver - Pandemonium (Delirium #2)
Sophie Jordan - Firelight #1
Sophie Jordan - Firelight #2
Veronica Rossi - Under The Never Sky #1


En dit zijn de boeken die je binnenkort kan verwachten:


30 oktober 2012
Julie Kagawa - The Iron Fey #2

12 november 2012
Andrea Cremer - Nightshade #3

13 november 2012
Cassandra Clare - The Mortal Instruments #4

Januari 2013
Becca Fitzpatrick - Hush Hush #3


Veel Leesplezier!