Charlaine Harris heeft de cover onthuld van deel 12 van de Sookie Stackhouse serie en mijn hart maakte even een sprongetje toen ik deze cover zag. Niet omdat ik hem nou zo geweldig mooi vind maar het is de aller, aller, allerlaatste Sookie Stackhouse *zucht*. 7 Mei 2013 zal hij verschijnen en ik kijk er naar uit, maar ik zie er ook een beetje tegenop want hoe je het ook wend of keert, het is de laatste. En hoe zal het aflopen?? Met wie zal Sookie uiteindelijk eindigen?? Als je de cover goed bekijkt zie je de staart van Quinn, de tijger shifter waar Sookie een relatie mee heeft gehad, de wolf-vorm van Alcide, ook een ex-lover en Sam, de shifter die verschillende vormen aan kan nemen maar meestal veranderd in een hond, en de baas van Sookie. Eric de vampier, de huidige vriend van Sookie, is niet op de cover te vinden. Zal hun relatie door de onderlinge spanningen geen stand houden?? Ik hoop het wel, maar over dik 7 maanden zullen we er achter komen.