Serie: The Sweet Trilogy #1
Genre: Young Adult, Gevallen Engelen, Nephilim
Gepubliceerd: Mei 2012
Taal: Engels, nog niet vertaald
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Wat als er tieners zijn wiens leven afhangt van hun slechte invloed?
Dit is de realiteit voor de zonen en dochters van gevallen Engelen in Sweet Evil.
Zachtaardige Anna Whitt werd geboren met het zesde zintuig waarmee ze emoties van andere mensen kan zien en voelen. Ze is zich ook bewust van een strijd in zichzelf, een onverklaarbare aantrekkingskracht in de richting van gevaar. Maar het is pas wanneer ze zestien wordt en de verleidelijke Kaidan Rowe ontmoet dat ze haar angstaanjagende erfenis ontdekt en haar wilskracht op de proef wordt gesteld. Hij is de jongen waar je vader je voor waarschuwd. Als er maar iemand Anna had gewaarschuwd.
Ze wordt gedwongen om haar lot onder ogen te zien. Zal Anna haar goede of haar slechte kant omhelzen?

Review:

Dit boek was echt helemaal geweldig! Ik had er al een tijd lang naar uit gekeken want ik had er goede dingen over gelezen en ik ben blij dat mijn verwachting is uitgekomen.
Er zijn veel boeken die over Engelen, gevallen Engelen en Nephilim gaan, en ik heb er al vele van gelezen, maar Sweet Evil is een heel ander, verrassend en verfrissend, boek in dit genre. De gevallen Engelen zijn de hertogen van de zonden; lust, hebzucht, afgunst, alcohol- en drugsmisbruik, diefstal etc. en ze zetten hun zonen en dochters, de Nephelim, aan het werk om hun zonden onder de mensheid te brengen. 
Anna heeft altijd geweten dat ze anders is dan anderen. Ze ziet de aura's van mensen en haar zintuigen zijn veel krachtiger dan normaal. Wanneer ze Kaidan Rowe ontmoet en geen aura bij hem kan ontdekken weet ze dat ook hij anders is. Wanneer ze samen onverwacht op reis gaan krijgt ze van hem de antwoorden waar ze al die jaren naar opzoek is geweest. Ze komt er achter dat ze de dochter is van de hertog van alcohol- en drankmisbruik en hij de zoon is van de hertog van lust. Nu weet ze waarom ze altijd zo'n raar gevoel kreeg wanneer ze bij alcohol of drugs in de buurt kwam. En is de aantrekkingskracht die Kaidan op haar heeft natuurlijk of beinvloed hij haar gevoelens?
Zestien jaar lang was Anna een goed meisje en wisten de andere hertogen niet van haar bestaan. Maar daar is nu een einde aan gekomen en wil ze overleven dan zal ze voor haar vader moeten gaan werken en haar slechte invloed op de mensheid uit moeten oefenen.
Dit is een boek dat een hoop emoties in je los maakt en wanneer Anna en Kaidan samen zijn spatten de lust en romantiek van de bladzijden. Het houd je van het begin tot het einde in spanning en van het einde kreeg ik toch even een brok in mijn keel. Wanneer het 2e deel uit komt is nog niet bekend gemaakt maar ik hoop dat dat niet te lang op zich laat wachten!