Genre: Young Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: April 2012
Taal:  Engels, nog niet vertaald
Waardering: ★★★☆☆ 
Met dank aan de relaties van zijn moeder weet Sebastian Hawkins wat meisjes moeten doen om een jongen te krijgen. Hij denkt zelf een PHD te hebben in het daten van meisjes. Wanneer hij extra geld nodig heeft om een auto te kunnen kopen start Sebastian een online onderneming op als The Hook-up Doctor, om anoniem meisjes te helpen de jongen van hun dromen te krijgen. Natuurlijk bieden zijn diensten geen happily-ever-after garantie. Hij heeft uit de eerste hand gezien dat het samen zijn nooit betekent dat je altijd samen blijft.
En dan wordt hij verliefd . . .
Op het laatste meisje dat hij zou verwachten . . .
Dat past totaal niet in zijn plan . . .
Plotseling voelt Sebastian zich in de war en niet thuis in het spel waarvan hij altijd dacht er zo goed in te zijn. Hij kan niet eens meer meisjes scoren op feestjes! Waarom zou iemand verliefd willen zijn als het je veranderd in een stotterende, verwarde massa met stalker neigingen? 
Stalken? Totaal niet zijn ding. Maar de Hook-up Doctor gaat niet zomaar bij de pakken neerzitten. Hij heeft altijd geweten hoe je een meisje kan geven wat ze wil en nu is het tijd om erachter te komen wat een jongen wil . . . en hij is zeker van plan om het te krijgen.

Dit vond ik ervan:

Een lekkere luchtige hedendaagse roman geschreven vanuit het oogpunt van een jongen. Het was leuk en verfrissend om een heel boek vanuit het oogpunt van Sebastian te lezen. Hij is open, eerlijk en onder zijn stoere uiterlijk een gevoelige jongen die alleen maar kiest voor oppervlakkige relaties met makkelijke meisjes zodat hij hen, en zij hem, geen pijn kunnen doen. Maar dan wordt hij verliefd en zijn hele leven staat op zijn kop. We zien hoe hij in de war hij is door zijn verliefdheid, uiteindelijk het meisje krijgt maar het ook weer verprutst door zijn ongeloof in de liefde.