Genre: Adult, Hedendaags, Erotisch
Gepubliceerd: Maart 2012
Taal: Engels, nog niet vertaald
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Er zijn maar drie mensen in het leven van Jaxxon Carter die echt belangrijk voor haar zijn. Haar moeder, die zelfmoord pleegde. Haar zus, die ze niet heeft gezien sinds haar tienerjaren. En Connor McKenzie, die uit haar leven verdween op dezelfde dag dat hij uit hun pleeggezin vertrok. Het moeilijkste ervan is dat hij nooit helemaal  uit haar leven was omdat ze hem altijd op TV of in tijdschriften zag als Formule 1coureur. Maar Jaxxon weigert om bij de pakken neer te gaan zitten ondanks dat ze alleen leeft in haar een-kamer flat en moet overleven van een belachelijk laag inkomen.Totdat haar op een avond een baan als model wordt aangeboden en ze, voordat ze het weet, aan de top staat en roem, rijkdom en veiligheid heeft vergaard. Oh en een stalker.

Connor McKenzie is druk bezig zijn gekke ex-vriendin van zich af te schudden, weer een vrouw die dacht dat ze zijn 'geen huwelijk' regel kon verbreken, als hij Jaxxon op de cover van een tijdschrift ziet staan. Hij herinnerd zich hoe close ze ooit waren en hij is geschokt als ze niet reageert op zijn pogingen om contact met haar te zoeken en haar onverschilligheid  jegens hem wanneer ze elkaar uiteindelijk ontmoeten. Maar Connor kan haar niet laten gaan. De enige reden waarom hij zijn handen van haar af hield tien jaar geleden was omdat ze jonger was dan hij. Nu ze allebei volwassenen zijn zal hij niets en niemand toestaan, zelfs Jaxxon niet, om hem er van te weerhouden haar te krijgen.

Review:

Je zou niet denken dat achter deze cover een erotische novel schuil gaat, maar dat is precies wat From Rags is; een erotische, humorvolle novel met een pittige, recht voor zijn raap hoofdrolspeelster, een bezitterige en beschermende Alpha male en een hoop sexy, intense, sex scenes.
Nadat Connor het pleeggezin waar ze samen woonden heeft verlaten is het met Jaxxon's leven alleen maar bergafwaarts gegaan. Connor was haar beschermer tegen de pestkoppen uit de buurt en na zijn vertrek was ze zo goed als vogelvrij. Maar Jaxxon is uit het diepe dal geklommen en is er als een sterke persoonlijkheid uit gekomen. Door de gebeurtenissen in haar jeugd vertrouwd ze niemand, zegt precies wat ze denkt en is niet snel bang. En dat is wat deze novel zo goed en verrassend maakte; Jaxxon's recht voor zijn raap mentaliteit. Haar opmerkingen en reacties zijn zo humoristisch, ik heb het hele boek hardop zitten lachen. 
Connor heeft ook geen makkelijke jeugd gehad en is net zo getekend als Jaxxon. Dat is ook één van de redenen dat hij zich niet wil binden. Maar de gevoelens die hij jaren geleden voor Jaxxon had komen in alle hevigheid weer naar boven en wanneer hij haar eindelijk heeft waar hij haar hebben wil lapt hij zijn eigen regels aan zijn laars. Toch kan hij zijn hoofd en hart niet op 1 lijn krijgen met het gevolg dat Jaxxon dit keer voorgoed uit zijn leven verdwijnt.
Dit boek heb ik met erg veel plezier gelezen. Het enige (min)puntje was de taal, er zat behoorlijk wat Londense slang in en daar moest ik enorm aan wennen.