Genre: Young Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: December 2008
Taal: Engels, nog niet vertaald
Waardering: ★★★☆☆ 
Add to Goodreads
Jenna dacht dat ze alles had wat ze nodig had: geluk, vrienden, en een fantastische familie die van haar houd en voor haar zorgt. Ze is een senior op de middelbare school en daarna wenkt de Universiteit. Yep, het leven is perfect, behalve één klein klein probleempje: ze is verliefd op haar beste vriend, Jacob Bennett.
Iedereen dacht dat ze over haar domme verliefdheid op Jacob heen was. In zekere zin hadden ze gelijk, maar wat ze zich niet realiseerde was dat, hoewel ze er in geslaagd was om zichzelf ervan te overtuigen dat ze over hem heen was, de gevoelens die nog gebleven waren meer dan alleen vriendschap zijn. Hoe kan ze Jacob ooit vertellen hoeveel ze van hem houdt  zonder hun vriendschap te ruïneren?
Naarmate het jaar vordert komen zowel Jacob als Jenna oog in oog te staan ​​met hun gevoelens. En hun beslissing heeft invloed op de rest van hun leven . . . . .

Review:

Jacob en Jenna draaien bijna het hele boek om de hete brei heen en op een bepaald punt vond ik het daardoor een beetje langdradig worden. Wat ik vooral heel jammer vond was dat het verhaal niet vloeiend doorliep maar van Halloween naar Kerst naar Valentijnsdag doorsprong en daardoor in mijn ogen belangrijke momenten, zoals bv Jenna's date's met Aaron, oversloeg. Verder vond ik de aandacht die aan Jacob besteed werd door de meisjes op school aan de overdreven kant. En dat alle exen van Jenna ineens weer bij haar kwamen om te vertellen dat ze toch nog van haar hielden was ook een beetje té.
Hij was luchtig en op bepaalde punten humoristisch, maar ik geef er niet meer dan 3 sterren voor.