Genre: Young Adult, Hedendaags, Love Story
Gepubliceerd: augustus 2011
Taal: Engels
Waardering: ★★★☆☆ 
Add to Goodreads
Op het Coral Tree Prep College in Los Angeles kan wie je ouders zijn maken of breken. 
Bijvoorbeeld:
Als zoon van Hollywood royalty is Derek Edwards de prins van de school, niet dat hij zich verwaardigt zijn trouwe onderdanen te erkennen.
Als dochter van het nieuwe hoofd van de school staat Elise Benton niet precies op ieders moet-ik-naast-zitten-tijdens-de-lunch lijstje.
Wanneer de mooie zus van Elise het oog van de beste vriend van de prins vangt, brengt Elise ineens veel tijd door met Derek, waardoor ieder meisje op de campus afgunstig op haar is. Maar ze weigert te vallen voor een van zijn zeldzame glimlachjes en in plaats daarvan voelt ze zich aangetrokken tot zijn vijand, de verrassend mooie, sociaal verstoten, Webster Grant. Maar in dit hilarische verhaal van erbij horen en flirten, zijn niet alle celebrity snobs, en trots en vooroordelen kunnen in de weg staan van de ware liefde.

Review:

Dit was een leuk boek maar om het nou hilarisch te noemen, nee. Het was gewoon lekker luchtig, romantisch en af en toe humoristisch. De ouders van Elise zijn ongelofelijk ouderwets en stijf en tijdens eerste kennismaking met haar moeder kromp ik zelfs ineen van de vreselijke smaak van kleden. Het heeft verder niet zo'n enorm grote indruk achter gelaten en dit is dan ook alles wat ik erover kan zeggen; leuk maar niet meer dan dat.