Genre: Young Adult, Hedendaags, Love Story
Gepubliceerd: maart 2011, alleen als ebook
* verkrijgbaar via Smashwords voor $ 0,99
Taal: Engels
Waardering: ★★★☆☆ 
Add to Goodreads
Wat zou je doen als een beroemd en niet te vergeten super knappe, acteur besloot om zijn laatste schooljaar bij jou op school te volgen? Zou je flauwvallen? Met je mond vol tanden staan? Hem stalken? Of zou het je niks kunnen schelen?
Izzie Frank's leven was prima, niet helemaal perfect, maar gewoon goed voordat hij langs kwam ...
Kale Eddison's leven was die van de Golden Boy van Hollywood, dat wil zeggen, totdat hij besloot dat hij een 'normale middelbare school ervaring' wilde beleven voor zijn laatste schooljaar ...
Izzie wil gewoon haar middelbare school afmaken en iets van haar leven maken.
Kale wil gewoon de kans om een  keer een ​​normale middelbare school student te zijn en even uit de acteer wereld stappen.
Maar wat ze allebei niet verwachten is dat dit moeilijker is dan het lijkt te zijn ... Izzie kan Kale niet uitstaan,  zij gelooft dat hij een ego├»stische rokkenjager is die niet kan acteren! Kale wil er gewoon bij horen en geaccepteerd worden, en daarom begrijpt hij niet waarom Izzie hem zo verafschuwt.
Maar wanneer ze samen moeten acteren in het schooltoneel, beginnen ze zich af te vragen of ze allebei kunnen  krijgen wat ze willen of zal het een stuk ingewikkelder zijn dan dat?

Review:

In het begin vond ik de schrijfstijl een beetje simpel maar daar raakte ik snel aan gewend. Kale en Izzie zijn leuke personages, alhoewel Izzie een beetje teveel haar best deed om Kale er te van overtuigen dat ze hem niet leuk vind. Er waren lieve en romantische momenten en de sarcastische opmerkingen die soms over en weer vlogen gaven het verhaal een humoristische noot. Dit was luchtig leesvoer en een Sweet Romance, lekker om tussendoor te lezen.