Serie: Hush Hush #3
Genre: Young Adult, Paranormal, Engelen
Gepubliceerd: Oktober 2011
Taal:  Engels, komt Januari 2013 uit in het Nederlands en gaat "Dromen" heten
Waardering: ★★★★★
De problemen tussen Patch en Nora zijn verdwenen. Ze hebben het met geheimen doorzeefde donkere verleden overwonnen. . . overbrugden de twee onverzoenlijke werelden . . . werden geconfronteerd met harverscheurend verraad, loyaliteit en vertrouwen . . . en dat alles voor een liefde die de grens tussen hemel en aarde zal overstijgen. Gewapend met niets dan hun absolute geloof in elkaar, voeren Patch en Nora een wanhopige strijd om een schurk te stoppen, die in het bezit  is van een kracht om alles te vernietigen waaraan ze hebben gewerkt, ook hun liefde.

Review:

Patch en Nora zijn eindelijk weer samen maar dat is van korte duur. Nora wordt gekidnapt en pas 3 maanden later weer vrij gelaten en daar komt ze niet helemaal ongeschonden van af. Ze is haar geheugen kwijt en kan zich niets meer herinneren van de strijd tussen de gevallen Engelen en de Nephilim . . . en Patch. En Patch wil dat zo houden. Hij wil dat Nora een gewoon leven leidt, ver weg van al het gevaar en bovennatuurlijke in haar woonplaats. Maar op een avond is Nora per toeval getuige van een gevecht tussen gevallen Engelen en een Nephilim en wanneer ze daardoor zelf gevaar loopt wordt ze gered door Jev. Ze kent Jev niet maar hij maakt dingen in haar los die haar het gevoel geven dat ze hem zou moeten kennen. Maar hij ontkent haar ooit eerder gezien te hebben. Na nog een onverwachtte ontmoeitingen met Jev komt hij erachter dat Nora ondanks een zorgvuldige planning nog steeds in gevaar is en hij besluit haar de waarheid te vertellen.
Net als van de andere delen heb ik ook van deze genoten. De spanning, het mysterie en de sexy aantrekkingskracht tussen Patch en Nora zijn als vanouds. Het enige minpunt (als je het een minpunt kan noemen ;-)  ); Hush Hush zou een 3 delige serie zijn. Ik had me al helemaal voorbereid op een (Happy) einde en nu knoopt Becca er nog een deel aan vast. Maar natuurlijk kijk ik weer uit naar het volgende deel, de serie is gewoon te goed om niet mee verder te gaan!