Serie: The Moreno Brothers #1
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: september 2010
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Zeventien-jarige Sarah's leven wordt op z'n kop gezet als haar alleenstaande moeder naar de gevangenis wordt gestuurd. Ze wordt gedwongen te verhuizen, met achterlating van alles wat ze ooit heeft gekend, met inbegrip van haar beste vriend Sydney. Verloren en verbitterd en op een nieuwe school is haar enige doel geld te sparen om terug te kunnen gaan naar huis. 
Maar dan ontmoet ze Angel Moreno.
Raadselachtige maar knappe Angel is bijna te mooi om waar te zijn. Behalve één ding, zijn onomstotelijke geloof dat jongens en meisjes nooit 'gewoon vrienden' kunnen zijn. Het probleem? De beste vriend van Sarah, Sydney, waarvan Angel denkt dat het een meisje is.
Hoe lang kan Sarah Angel in het duister laten over de jongen die thuis op haar wacht wanneer hun onverwachte romance intenser wordt dan ze allebei ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Review:

O wat een heerlijk intens romantisch boek. Hij werd verteld vanuit het oogpunt van Sarah en Angel en oooo..... ik ben helemaal weg van Angel. Ok, hij was af en toe een beetje té bezitterig misschien maar het kwam allemaal voort uit zijn liefde voor Sarah die eerlijk en oprecht was en zoveel intenser dan hij zelf ooit had kunnen denken. Sarah is een leuke persoonlijkheid maar dat ze niet veel eerder vertelde dat haar Best Friend Sydney geen meisje maar een jongen is vond ik niet slim. Het was natuurlijk de basis van het verhaal maar toch……. de angst om het te vertellen vond ik een beetje overdreven en de manier waarop het uit kwam was natuurlijk te verwachten, net als de gebeurtenissen die daarop volgden. Maar dat neemt niet weg dat ik hem geweldig vond en er naar uit kijk om de andere delen van The Moreno Brothers en meer van Elizabeth Reyes te lezen. Op haar blog kun je teasers lezen van boeken die ze in de pen heeft en er zat veelbelovend materiaal tussen. Ik houd haar in de gaten!