Serie: The Tale of Lunamorte 1 t/m 3
Genre: Young Adult, Paranormal
Gepubliceerd: maart & april 2011
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Caia Ribeiro heeft vanaf haar 7e jaar een leven geleid van afzondering en mysterie sinds de dood van haar ouders en haar scheiding van haar weerwolf Pack. Tien jaar later keert ze terug onder de begeleiding van de jonge leider van de Pack, Lucien, en Caia voelt zich enorm aangetrokken tot het Pack leven en haar raadselachtige voogd. Maar wanneer vreemde gebeurtenissen leiden tot de blootstelling van hun wereld begint Caia te beseffen dat Lucien en de ouderen een duister geheim voor haar verborgen hebben gehouden, en Caia moet in het reine zien te komen met de waarheid van haar donkere en uniek erfenis, een erfenis die haar verbindt met de onderwereld, een oorlog tussen de rassen, en een oude vijand vastbesloten hen allen te vernietigen

Review:

Wauw! Dit was een geweldige serie! Spanning, humor, weerwolven en heerlijke romantiek.
Caia en Lucien zijn de hoofdpersonen van deze serie, maar het verhaal werd niet alleen verteld vanuit hun oogpunt, ook andere personages kwamen aan bod en daardoor werd het een diep verhaal en kwamen de karakters en gevoelens van de diverse personages goed naar voren.
Caia en Lucien zijn sterke persoonlijkheden en aan elkaar gewaagd waardoor ze nogal eens met elkaar botsen. Wanneer Caia er op een dag achter komt wat Lucien en de Pack lange tijd voor haar verborgen hebben weten te houden komt ze in een achtbaan van gebeurtenissen en emoties terecht die nauwelijks te bevatten zijn. Demonen, weerwolven, vampiers, tovenaars, faeries, alles komt aan bod in deze serie en ik kan alleen maar zeggen dat de schrijfster al deze verschillende bovennatuurlijke peronages op een heel natuurlijke manier in dit verhaal heeft weten te verwerken.