Serie: Sea Breeze #1
Genre: New Adult, Hedendaags, Love Story
Gepubliceerd: juli 2011
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Sadie White heeft geen vakantie baantje op het strand als lifeguard of in de verhuur, zoals de meeste kinderen van haar leeftijd. Met de vorderende zwangerschap van haar alleenstaande moeder die weigert om te werken moet Sadie haar baan over nemen als dienstbode voor een van de rijke families op een nabijgelegen eiland.
Als het gezin aankomt op hun zomervakantie is Sadie verrast om te horen dat de eigenaar van het huis Jax Stone is, een van de populairste tiener Rockstars van de wereld. Als Sadie haar leven niet had doorgebracht met de opvoeding van haar moeder en het verzorgen van het huis was ze misschien wel normaal genoeg om enthousiast te raken over het werken voor een rockstar. Ook al is Sadie niet onder de indruk van de roem van Jax, hij voelt zich tot haar aangetrokken. Alles aan Sadie fascineert Jax, maar hij vecht tegen zijn aantrekkingskracht. De relatie zal nooit werken in zijn wereld en zo graag als hij Sadie wil, hij gelooft dat ze meer verdient. Tegen het einde van de zomer ontdekt Jax dat hij niet kan ademen zonder Sadie. Maar kan hun liefde de ongelijkheid in hun levensstijl overwinnen? Of zullen ze moeten leren hoe weer te ademen zonder elkaar?

Review:

Heerlijk boek. Lekker vlot te lezen en adembenemend romantisch. Je kan niet anders dan enorm veel respect hebben voor Sadie, die al vanaf haar 11e jaar de volwassene in huis is en voor haar moeder en het huishouden zorgt. Hierdoor is ze een beetje wereldvreemd want ze heeft zich nooit kunnen gedragen als een normale tiener. Ze heeft natuurlijk wel eens gehoord van Jax Stone maar heeft nog nooit een nummer van hem gehoord en is ook niet onder de indruk van zijn status. Wel van zijn uiterlijk en later ook zijn persoonlijkheid want hij blijkt in niets op een verwaande rockster. Houd je van hedendaagse romantiek, dan is dit echt een aanrader!