Serie: Dark Guardian #1
Genre: Young Adult, Paranormal, Weerwolven
Gepubliceerd: 2009
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Ik zie hem en ik weet wat deze onrust in mij betekent: Hij is de ware. Voor altijd.
Kayla is een natuurliefhebber, een all-American schoonheid die niet kan begrijpen waarom ze zich zo aangetrokken voelt tot de afstandelijke Lucas. Aangenomen als jong kind heeft ze nooit kunnen raden dat ze een angstaanjagend en spannend gen, dat haar leven voorgoed zal veranderen, heeft geërfd. Lucas is gevaarlijk, prachtig ... en een weerwolf. Als leider van de Dark Guardians, shape-shifters die diep in de bossen van State Park wonen, heeft hij gezworen zijn roedel te beschermen. Maar wanneer Lucas zijn soul-mate vindt, kan zijn liefde hen allemaal in gevaar brengen. Terwijl Lucas en Kayla worstelen met hun gevoelens voor elkaar, loert er een nog groter gevaar: mensen hebben de Dark Guardians ontdekt en zijn van plan hen te vernietigen. Kayla moeten kiezen tussen het leven dat ze kent en de liefde waarvan ze zeker weet dat het haar lot is.

Review:

Tijdens haar vakantie baantje, het begeleiden van hikers in de bossen van State Park, maakt Kayla kennis met Lucas, een van haar collega's. Ze kan maar niet begijpen waarom ze zich zo tot hem aangetrokken voelt want hij gedraagt zich erg afstandelijk tegenover haar. Tijdens de tocht komen ze erachter dat de hikers niet blijken te zijn wie ze dachten en komt Kayla achter de ware aard van Lucas en haar collega's. En ze blijkt zelf ook niet te zijn wie en wat ze altijd gedacht had. Wanneer ze Lucas gered heeft uit de handen van de hikers begint de tijd voor Kayla te dringen, haar transformatie komt steeds dichterbij.......en Lucas is de enige die haar daarbij kan helpen.
Rachel Hawthorne weet mij met haar fijne stijl van schrijven altijd een prettig gevoel te geven. Er zijn tot nu toe 4 Dark Guardian novels verschenen maar ik hoop dat er nog meer uit gaan komen. Ook haar hedendaagse boeken zijn plezierig en romantisch en lekkere luchtig.